Πήρε μπρος το ΕΣΠΑ για την Νεοφυή Επιχειρηματικότητα

Από αύριο Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016, θα είναι διαθέσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.ependyseis.gr/mis το τεστ καταλληλότητας αξιολογητών, καθώς και η ενέργεια αξιολόγησης των επενδυτικών προτάσεων που υποβλήθηκαν για χρηματοδότηση, στο πλαίσιο της Δράσης «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα» του επιχειρησιακού προγράμματος ΕΠΑνΕΚ του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Η διαδικασία εξέτασης των αξιολογητών, μέσω του τεστ, θα διαρκέσει από αύριο Τρίτη 20/09/2016 και ώρα 10.00 π.μ. έως και τη Δευτέρα 26/09/2016 και ώρα 00.00 μ.μ.

Υπενθυμίζεται, σύμφωνα με το thebest.gr, σε σχετική ανακοίνωση ότι, κατόπιν της επιτυχούς ολοκλήρωσης του τεστ, θα πρέπει να αποσταλούν, αρχικά σκαναρισμένα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση infonf@elanet.gr για τους αξιολογητές των Περιφερειών Αττικής, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, αρμοδιότητας της ΕΛΑΝΕΤ, η υπεύθυνη δήλωση που αφορά στην αποδοχή των όρων αξιολόγησης και τα ασυμβίβαστα των αξιολογητών, καθώς και η σύμβαση μεταξύ ΕΦΕΠΑΕ – αξιολογητή, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα αξιολόγησης προτάσεων.

Οι αναλυτικές οδηγίες και το εκπαιδευτικό υλικό έχουν ήδη αποσταλεί την Παρασκευή 16-9-2016 ηλεκτρονικά (e-mail) σε όλους τους εν δυνάμει αξιολογητές.