Όπως στην Τούμπα και στο Περιστέρι

Ετοιμος για το ματς με τον Ατρόμητο είναι ο Παναιτωλικός, με τον Γιάννη Μαντζουράκη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Μετά τον ΠΑΟΚ,…

omadikipane1 (1)

Ετοιμος για το ματς με τον Ατρόμητο είναι ο Παναιτωλικός, με τον Γιάννη Μαντζουράκη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Μετά τον ΠΑΟΚ, ο Παναιτωλικός δοκιμάζεται στον Ατρόμητο εις βάρος του Ατρομήτου.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Παπάζογλου και Παπουτσογιαννόπουλος αλλά και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Αγρινίου, ο Γουίλσον Καμαβουάκα.

Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι τραυματίες Παπάζογλου και Παπουτσογιαννόπουλος, ενώ ο Καμαβουάκα δεν είναι ακόμη έτοιμος.

Ετσι, αυτοί που θα ταξιδέψουν για την πρωτεύουσα είναι οι:

Κουτρομάνος, Ροντρίγκες, Κούσας, Μουνιός, Ρόσα, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μύγας, Λεντέσμα, Χαντάκιας, Ουάρντα, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Κριστιάνο.

Πιθανή η επιστροφή Μάκου στην άμυνα

Στο Περιστέρι είναι πιθανό το κεντρικό αμυντικό δίδυμο να αποτελείται από τους Γιώργο Κούσα και Γρηγόρη Μάκο. Η επιστροφή του Μάκου στα μπακ επαναφέρει το σχήμα που είχε χρησιμοποιηθεί στα φιλικά, όμως ερωτηματικό θα αποτελέσει ο παίκτης που θα καλύψει τη θέση στα αμυντικά χαφ.

Αμφίβολη η συμμετοχή του Ούμπιντες

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε την προετοιμασία του χωρίς προβλήματα, όμως την Πέμπτη ο Τραϊανός Δέλλας είδε το Χαβιέ Ούμπιντες να μένει εκτός κανονικού προγράμματος. Ο μέσος του Ατρομήτου ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, έκανε ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του για τον αγώνα της Κυριακής.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/9/2016 
16:00ΑΟ ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
18:15ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
20:00ΒΕΡΟΙΑ - ΑΕΚ
ΚΥΡΙΑΚΗ 18/9/2016 
16:00ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
18:15ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
18:15ΑΟΚ - ΑΕΛ
20:30ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 19/9/2016 
19:30ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ