Χωρίς απρόοπτα η προετοιμασία

Χωρίς απρόοπτα η προετοιμασία

Χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τον αγώνα με τον Ατρόμητο την Κυριακή στο Περιστέρι. Η ομάδα έκανε την Πέμπτη το απόγευμα προπόνηση και σήμερα και αύριο Σάββατο ολοκληρώνεται η προετοιμασία για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής.

Μοναδικά προβλήματα για το Γιάννη Ματζουράκη είναι οι απουσίες των τραυματιών Παπάζογλου και Παπουτσογιαννόπουλου.

Αλλαγές ενόψει;

Ερωτηματικό αποτελεί η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Γιάννης Ματζουράκης στο παιχνίδι του Περιστερίου. Τα λάθη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ σίγουρα προβληματίζουν και οι αλλαγές στην ενδεκάδα είναι πιθανές. Σε ένα ακόμα παιχνίδι ρόλο θα παίξει το που θα χρησιμοποιηθεί ο Γρηγόρης Μάκος. Στην περίπτωση που ο έμπειρος παίκτης γυρίσει στο κέντρο της άμυνας οι αλλαγές είναι δεδομένες στο χώρο των χαφ. Ρόσα, Λεντέσμα, Ρότσα και Κλέσιο δεν ήταν στο βασικό σχήμα με τον ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται κάποιοι να βρεθούν στην ενδεκάδα με τον Ατρόμητο.

Άπαντες παρόντες στον Ατρόμητο

Οι Περιστεριώτες ανασυντάσσονται για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και θέλουν να αφήσουν πίσω την ήττα με 3 – 0 στα Γιάννενα. Ο Τραϊανός Δέλλας έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για τον αγώνα της Κυριακής και αυτό προκαλεί ευχάριστο «πονοκέφαλο» στο νεαρό τεχνικό.

Χωρίς φιλάθλους ο αγώνας

Χωρίς φιλάθλους θα διεξαχθεί ο κυριακάτικος αγώνας. Ο Ατρόμητος κουβαλάει τιμωρία από την περσινή χρονιά και τα επεισόδια στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Κύζας στο Περιστέρι

Ο Γεώργιος Κύζας του συνδέσμου Δράμας θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Τρύφων Πετρόπουλος του συνδέσμου Αρκαδίας και Ιωάννης Κουράκης του συνδέσμου Ηρακλείου. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γεώργιος Μπλάνας του συνδέσμου Μεσσηνίας και παρατηρητής ο Γεράσιμος Μαζαράκης του συνδέσμου Κεφαλληνίας – Ιθάκης.

mpetinos