Ζέτα Μακρυπούλια: Με «Πατρινό» ρούχο στην βάπτιση των διδύμων Τότσικα-Ρέβη

Με … «Πατρινό» ρούχο που φέρει την υπογραφή των “The Artians” εμφανίστηκε η Ζέτα Μακρυπούλια στην βάπτιση των διδύμων παιδιών του Αποστόλη Τότσικα και της Ρούλας Ρέβη, που έγινε πριν λίγες μέρες.

Μάλιστα η Ρούλα Ρέβη, που διατηρεί φιλικές σχέσεις με την Ζέτα Μακρυπούλια μοιράστηκε στα social media φωτογραφίες από την σημαντική αυτή μέρα.

Τα ρούχα των «The Artians», ξεκινώντας από την Πάτρα, έχουν φτάσει μέχρι το Μιλάνο κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Δημιούργημα της Σοφίας Βαγενά και της Κωνσταντίνας Καμπισοπούλου, οι The Artians, καταφέρνουν να μετουσιώνουν την αγάπη τους για την τέχνη και τη μόδα, σε ένα απόλυτα επίκαιρο label.

Μας συστήθηκαν πριν από τρία περίπου χρόνια έχοντας ως σκοπό να δημιουργήσουν ρούχα σχεδιαστικής λιτότητας και άνεσης. Η τέχνη, τα κοσμήματα, η μυθολογία και η αρχιτεκτονική αποτελούν πηγή έμπνευσης, η οποία εκφράζεται μέσα από εντυπωσιακά prints σε exclusive πολυτελή υφάσματα.

Οι συλλογές τους, έχουν σαν επίκεντρο τη δημιουργία μιας διαφορετικής πρότασης για την γυναίκα του σήμερα, εστιάζοντας πάντα στις λεπτομέρειες και στην πολυτέλεια, με κύριο όμως μέλημα την κομψότητα και την άνεση.