Τραγωδία: Δύο νεκροί σε ελαιοτριβείο

Τραγικό θάνατο απο αναθυμιάσεις βρήκαν χθες το βράδυ δύο άνδρες σεελαιοτριβείο που βρίσκεται στον Πτελεό Αλμυρού, λίγο έξω από την πόλη του Βόλου.

Το δυστύχημα συνέβη όταν ο ιδιοκτήτης του ελαιοτριβείου, μαζί με τους δύο γιους του, έναν φίλο τους και έναν εργάτη από τη Βουλγαρία προσπάθησαν να καθαρίσουν μία δεξαμενή ελαιόλαδου. Ο Βούλγαρος εργάτης γλίστρησε και έπεσε μέσα. Οι υπόλοιποι στην προσπάθειά τους να τον βοηθήσουν, έχαναν την ισσοροπία τους, γλιστρούσαν και ένας-ένας έπεφταν στη δεξαμενή.

Γρήγορα ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία της περιοχής, και στο σημείο έσπευσαν πέντε οχήματα με 15 πυροσβέστες καθώς και δύναμη της ΕΜΑΚ.

Οι πυροσβέστες κατάφεαν να τους απεγκλωβίσουν από την δεξαμενή, ωστόσο οι δύο από τους πέντε, ο 65χρονος ιδιοκτήτης του ελαιοτριβείου και ο 50χρονος Βούλγαρος εργάτης ανασύρθηκαν νεκροί.

Οι δύο γιοι του ιδιοκτήτη, ηλικίας 33 και 30 ετών, όπως και ο 25χρονος φίλος τους, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και μετά στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου και είναι καλά στην υγεία τους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ