Δεν είναι πια μαζί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια

Στο τέλος του φαίνεται ότι έφτασε ο μακροχρόνιος δεσμός του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια. Το ζευγάρι που ήταν μαζί επί 5 χρόνια φαίνεται…

ΖΕΤΑ

Στο τέλος του φαίνεται ότι έφτασε ο μακροχρόνιος δεσμός του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια. Το ζευγάρι που ήταν μαζί επί 5 χρόνια φαίνεται ότι πια ζει χωριστές ζωές, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ciao.
«Για κανέναν τους δεν είναι εύκολο, απλώς ο ένας το αντιμετωπίζει με ένα τρόπο και ο άλλος με άλλον», αποκαλύπτει στο περιοδικό άνθρωπος που τους ξέρει καλά. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως οι λόγοι που έφτασε το ζευγάρι στο χωρισμό είναι πολύ συγκεκριμένοι και οφείλονται σε πρόσωπα από το περιβάλλον του τραγουδιστή που με την επιρροή που ασκούσαν πάντα πάνω του, κατάφεραν με τον τρόπο και τις επιλογές τους να τον απομακρύνουν από τη γυναίκα που επί μια πενταετία βρισκόταν στο πλευρό του.

Όσοι ξέρουν το ζευγάρι λένε, όπως πάντα αναφέρει το δημοσίευμα πως κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού οι δυο τους έκαναν μια προσπάθεια να τα ξανβρούν, κάτι που έγινε στο αγαπημένο τους νησί στην Πάρο. Ήταν όμως μια βραχύβια προσπάθεια καθώς όσα έχουν μπει ανάμεσά τους είναι πολλά. Κανείς βεβαια δεν ξέρει τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον.

newsit.com.cy