Οι 10 πιο όμορφες παρουσιάστριες δελτίων! (ΦΩΤΟ)

Οι 10 πιο όμορφες παρουσιάστριες δελτίων! Τις βλέπεις στο γυαλί, και εκείνη τη στιγμή, ακόμη κι αν το πρόγραμμα είναι αδιάφορο, αρνείσαι να κάνεις ζάπινγκ. Συμφωνούμε, έτσι; Ας τις δούμε… χωρίς πολλά πολλά!

Δώρα Αναγνωστοπούλου

Έχει αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, αντί του Νίκου Παναγιωτόπουλο. Και… άργησε θα λέγαμε αφού η Δώρα το… κατέχει το σπορ. Και παίζει καλή μπάλα…

Μαρία Σαράφογλου

Μετά το Mega, έμεινε για λίγο καιρό εκτός μέχρι να βρει… απάγκιο στον ΑΝΤ1 με το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων. Και δείχνει ακόμη πιο όμορφη.

Μαρία Νικόλτσιου

Παρουσιάζει τα δελτία, ακόμη και τις χειρότερες ειδήσεις, με τόσο ηρεμία και γλυκύτητα κολλάς στην οθόνη του Alpha. Α, και είναι πανύψηλη!

Αλεξάνδρα Δουβαρά

Χρόνια στο… κουρμπέτι, ήτοι στην παρουσίαση των δελτίων. Σταθερά στην ΕΡΤ και υπηρετώντας τη δημόσια τηλεόραση όσο μπορεί καλύτερα.

Ρίτσα Μπιζόγλη

Λένε πως όταν η Ρίτσα χαμογελάει, θέλεις ορισμένα δευτερόλεπτα για να συνέλθεις… Παρουσιάστρια δελτίων του ΑΝΤ1, από τις καλύτερες του χώρου.

Νίκη Λυμπεράκη

Το next best thing του ΣΚΑΪ. Και όμορφη, και πανέξυπνη, ακόμη και από ένα post της στα social media, θα το καταλάβεις. Και εργάζεται με τις ώρες στο κανάλι…

Σία Κοσιώνη

Και παρουσιάστρια (στο δελτίο του ΣΚΑΪ), και ρεπόρτερ (στις «Ιστορίες»), γενικώς δεν κάθεται ήσυχη. Λόγω εγκυμοσύνης έλειψε μόνο 40 ημέρες και επανήλθε άμεσα στην παρουσίαση.

Πόπη Τσαπανίδου

Παρουσιάστρια δελτίου από φέτος, καθημερινά στις 15:00 στο Star. Εγκατέλειψε την πρωινή ζώνη και δοκιμάζει κάτι νέο για την ίδια. Σιγά το δύσκολο, με την εμπειρία της.

Ελένη Χρονά

Χρόνια στο… κουρμπέτι, ονόματι ΕΡΤ, από φέτος ανέλαβε την παρουσίαση του βραδινού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ2, κάθε Σαββατοκύριακο.

Κατερίνα Παναγοπούλου

New entry στα δελτία ειδήσεων, ξεδιπλώνει το ταλέντο της στα βραδινά δελτία του Σαββατοκύριακου στο Star και μοιάζει σαν… έτοιμη από καιρό.

Υ.Γ. Θα ακολουθήσει και Part 2…

Συλλαλητήριο για την Μακεδονία LIVE