«Η διοίκηση του ΕΛΓΑ προχωράει στην δημιουργία απεργοσπαστικού μηχανισμού στον οργανισμό»

Καταγγελία από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Γεωπόνων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Γεωπόνων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας στην τελευταία συνεδρίαση του την…

epi-sindesmos-geoponon

Καταγγελία από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Γεωπόνων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Γεωπόνων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας στην τελευταία συνεδρίαση του την Δευτέρα 28/11/2016, αφού ενημερώθηκε για τα τεκταινόμενα στον ΕΛΓΑ δηλώνει τα εξής:
  1. Εκφράζει την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζομένων του ΕΛΓΑ που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις από την Δευτέρα 10/10/2016.
  2. Καταγγέλλει την ενέργεια του προέδρου του ΕΛΓΑ να ζητήσει την διάθεση προσωπικού από τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας στον ΕΛΓΑ, με πρόφαση την έγκαιρη και ακριβή εκτίμηση των ζημιών ενώ είναι σε εξέλιξη οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων το ΕΛΓΑ.
  3. Εάν πράγματι ενδιαφέρεται η διοίκηση του ΕΛΓΑ για την έγκαιρη και ακριβή εκτίμηση των ζημιών των παραγωγών αγροτικών προϊόντων, δεν έχει παρά να λύσει το πρόβλημα των μετακινήσεων των γεωτεχνικών του ΕΛΓΑ, σύμφωνα με τα αιτήματα των εργαζομένων του ΕΛΓΑ, με παράλληλη πρόσληψη προσωπικού για τις ανάγκες του οργανισμού.