Βίκυ Κουλιανού: Σέξι πόζες στην Λευκάδα! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Βίκυ Κουλιανού αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες. Το πρώην top model μεσουρανούσε στις πασαρέλες της δεκαετίας του ’90 και μπορεί…

koulianou1

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Βίκυ Κουλιανού αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες. Το πρώην top model μεσουρανούσε στις πασαρέλες της δεκαετίας του ’90 και μπορεί πλέον να έχει αλλάξει καριέρα και να δοκιμάζει τις δυνάμεις της στην υποκριτική αλλά και στη μουσική, καθώς παίζει ως dj σε διάφορα μαγαζιά, αλλά δεν ξεχνά το μόντελινγκ.

Τις τελευταίες μέρες, η γοητευτική Βίκυ Κουλιανού απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Λευκάδα και πιο συγκεκριμένα στο Pavezzo Country Retreat, όπου χαλαρώνει με αγαπημένους της φίλους. Το γνωστό μοντέλο έκλεψε τις εντυπώσεις για ακόμη μια φορά με τα καλλίγραμμα πόδια της αλλά και τις σέξι πόζες της. Άλλωστε, η Βίκυ δεν έχει ξεχάσει τον τρόπο να ποζάρει και να αναδεικνύει τα δυνατά της σημεία, όπως είναι τα δίμετρα πόδια της!

Το γνωστό μοντέλο εντυπωσίασε με τις τέλειες αναλογίες της, φορώντας ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό αλλά και ψηλοτάκουνες γόβες.

tlife.gr

koulianou3

koulianou1

koulianou2