Συνελήφθη για κλοπές και βρέθηκε στο κρατητήριο με τον αδερφό του

Στην σύλληψη δυο ημεδαπών προχώρησε χθες Σάββατο η Ασφάλεια Αγρινίου, οι δύο άνδρες φέρονται ως οι δράστες σε δύο κλοπές δικύκλων στην πόλη του Αγρινίου που είχαν σημειωθεί την περασμένη εβδομάδα. Κατά την διάρκεια του ελέγχου οι δύο ύποπτοι επιτέθηκαν στους άνδρες της ασφάλειας και προσπάθησαν να διαφύγουν της σύλληψης.
Οι δύο φερόμενοι ως δράστες ένας 34χρονος και ένας 41χνονος συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα με τις κατηγορίες της κλοπής και αντίστασης κατά της αρχής. Χειροπέδες όμως πέρασαν και στον αδερφό του ενός συλληφθέντα ο οποίος λίγη ώρα μετά την προσαγωγή του αδερφού του και μετά από επεισόδιο επιχείρησε να εισέλθει στο αστυνομικό μέγαρο απειλώντας τους αστυνομικούς.

Επεισόδιο σε βάρος αστυνομικών προκλήθηκε και στο Θέρμο όταν ένας 55χρονος φέρεται να απείλησε αστυνομικούς κατά την προσαγωγή του.

Ο 55χρονος που ήταν υπό την επήρεια  μέθης επιτέθηκε στους αστυνομικούς με αποτέλεσμα σε βάρος του άνδρα να σχηματιστεί δικογραφία για απειλή και αντίσταση κατά της αρχής.