ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΣυνδικάτο της Μαφίας: Ο Αγγλούπας παντρεύτηκε μέσα στη φυλακή!

Συνδικάτο της Μαφίας: Ο Αγγλούπας παντρεύτηκε μέσα στη φυλακή!

Συνδικάτο της Μαφίας: Ο Αγγλούπας παντρεύτηκε μέσα στη φυλακή!

Γάμος μέσα στη φυλακή για τον Αλέξανδρο Αγγλούπα, ο οποίος παντρεύτηκε σήμερα την αγαπημένη του, Όλγα Ζαπουνίδου.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και μπον βιβέρ αποφάσισε να προχωρήσει στην κίνηση αυτή, παρότι από την περασμένη εβδομάδα είναι προφυλακισμένος ως κλεπταποδόχος της σπείρας των τσιγγάνων, γνωστή και ως “Συνδικάτο της Μαφίας”,  που είχαν ξαφρίσει τα βόρεια προάστια.

Οι δυο τους είναι μαζί αρκετό καιρό. Από συνεργάτες, έγιναν φίλοι και, τελικά, ζευγάρι. Η Όλγα στάθηκε στο πλευρό του σε όλα τη διάρκεια της περιπέτειάς του -στη σύλληψη, την απολογία και την προφυλάκιση.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία έχει στην κατοχή της υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες του με ηγετικά στελέχη του κυκλώματος των Ρομά. Σε αυτές αποκαλύπτεται ότι έκανε εκτίμηση της αξίας κλεμμένων διαμαντιών και πανάκριβων ρολογιών, στη συνέχεια τα αγόραζε και τα μεταπωλούσε σε κεντρικά κοσμηματοπωλεία του Κολωνακίου, βγάζοντας κέρδος πάνω από 20%.

Στην απολογία του δεν αρνήθηκε τις επαφές με τους τσιγγάνους, υποατήριξε όμως πως δεν γνώριζε την προέλευση των πολύτιμων λίθων και των κοσμημάτων. Ζήτησε δε να μην προφυλακιστεί, αλλά να μείνει ελεύθερος με ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Ωστόσο, ανακριτής και ισαγγελές του είπαν «όχι» και τον έστειλαν στη φυλακή.

AIXMI.GR

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr