ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΣτην Πρέβεζα το όχημα από την γνωστή ταινία “Back to the Future” – Για ποιο λόγο βρέθηκε εκεί (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Στην Πρέβεζα το όχημα από την γνωστή ταινία “Back to the Future” – Για ποιο λόγο βρέθηκε εκεί (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Στην Πρέβεζα το όχημα από την γνωστή ταινία “Back to the Future” – Για ποιο λόγο βρέθηκε εκεί (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Στην Πρέβεζα βρέθηκε το πρωτότυπο όχημα από την γνωστή ταινία “Back to the Future”. Μάλιστα οι δοκιμαστικές βόλτες που έκανε στους δρόμους της Πρέβεζας δεν πέρασαν απαρατήρητες, μαγνητίζοντας τα βλέμματα όσων το αντίκρισαν. Ταυτόχρονα γεννήθηκε και η απορία εάν πρόκειται για το πρωτότυπο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PamePreveza.gr, το εν λόγω όχημα ακινητοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες, λόγω βλάβης στην εθνική οδό Πρέβεζας Ηγουμενίτσας στο ύψος της Λυγιάς. Με οδική βοήθεια μεταφέρθηκε σε συνεργείο της Πρέβεζας όπου παρέμεινε για περισσότερες από τέσσερις μέρες. Στο PamePreveza.gr μίλησε ο μηχανικός αυτοκινήτων Βαλάντης Δημόπουλος, ο οποίος είχε την τύχη να επισκευάσει αυτό το αυτοκίνητο που άφησε εποχή την δεκαετία του ‘80 με την ταινία που προβλήθηκε. Όπως μας είπε ο κ. Δημόπουλος, το όχημα είχε υποστεί βλάβη στο σύστημα του ενός τροχού. Έτσι έπρεπε να γίνουν παραγγελία τα ανταλλακτικά κάτι που σήμαινε μέρες αναμονής. Η ολοκλήρωση της επισκευής έγινε σήμερα και έτσι το γνωστό όχημα μαζί με τους ιδιοκτήτες του συνέχισε το ταξίδι του με προορισμό την Αθήνα.

Για καλό σκοπό

Βέβαια θα αναρωτηθείτε τι δουλειά έχει στην Πρέβεζα και την Ελλάδα αυτό το όχημα. Η απάντηση πολύ απλή αλλά και ανθρώπινη. Οι τωρινοί ιδιοκτήτες του, o Terry και η Oliver Holler, ένα ζευγάρι Αμερικανών απέκτησε το αυτοκίνητο αυτό σε δημοπρασία, σύμφωνα με τις πληροφορίες του PamePreveza.gr. Συνταξιούχοι και οι δύο πήραν την μεγάλη απόφαση. Να γυρίσουν όλο τον κόσμο. Με έναν σκοπό. Να συγκεντρώσουν χρήματα για το ίδρυμα έρευνας Michael J. Fox Foundation for Parkinson’s Research, του οποίου ο ιδρυτής πάσχει και αυτός από την νόσο. «If your flag is here, we plan to visit your country! (and several more if luck is with us!) Driving over 3 months is unpredictable, but we’ll post our progress DAILY here on FB. We want to meet you, so please keep following!» σημειώνουν δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία. Όπως αναφέρεται και στην αντίστοιχη σελίδα τους ο Terry και η Oliver Holler ταξιδεύουν στο μέλλον με μια μηχανή του χρόνου DeLorean με σκοπό τη συγκέντρωση κεφαλαίων και την ευαισθητοποίηση για την έρευνα του Πάρκινσον. Μάλιστα στο όχημα έχουν και ένα κουτί στο οποίο όποιος θέλει μπορεί να αφήσει οικονομική ενίσχυση.

Έμειναν έκπληκτοι με την Πρέβεζα και την ντόπια κουζίνα

Ο Terry και η Oliver Holler έμειναν στην Πρέβεζα περίπου τέσσερις μέρες και σήμερα αναχώρησαν για την Αθήνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για δύο ανθρώπους με μεγάλη ψυχική δύναμη αφού πραγματοποιούν αυτήν την παγκόσμια εκστρατεία, ενώ κατέκτησαν με τον χαρακτήρα τους όλους όσους τους γνώρισαν στην Πρέβεζα. Όπως είπε στο PamePreveza.gr ο ιδιοκτήτης του συνεργείου που επισκευάστηκε το αυτοκίνητο, ο Βαλάντης Δημόπουλος, ξετρελάθηκαν με την ελληνική κουζίνα. Μάλιστα όπως πληροφορηθήκαμε φαίνεται να «τσάκισαν» τα πιτόγυρα μιας και όπως είπαν, μπορεί να φτιάχνονται και στην Αμερική, αλλά εδώ ήταν εντελώς διαφορετικά. Ιδιαίτερη εντύπωση τους έκανε και το… τζατζίκι!!! Ένα ακόμα γεγονός που πέρασε «απαρατήρητο» από την Πρέβεζα…

mpyzzpe8

mpyzzpe

mpyzzpe11

mpyzzpe4

mpyzzpe5

mpyzzpe7

mpyzzpe10

mpyzzpe9

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr