ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΣτην Ευρυτανια βρεθηκαν οι δυο κυνηγοι

Στην Ευρυτανια βρεθηκαν οι δυο κυνηγοι

Στην Ευρυτανια βρεθηκαν οι δυο κυνηγοι

To βράδυ του Σαββάτου βρέθηκαν οι δυο κυνηγοί από το Αγρίνιο οι οποίοι είχαν χαθέι  στην περιοχή του Αγίου Βλασίου.  Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και της πυκνής ομίχλης οι δύο άνδρες έχασαν τον προσανατολισμό τους και επικοινώνησαν με τον διεθνή αριθμό έκτακτης ανάγκης (112) ώστε να ζητήσουν βοήθεια. Άμεση ήταν η Κινητοποίηση από την Πυροσβεστική και την Αστυνομία (δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με τέσσερις άνδρες και αστυνομικοί από το οικείο Α.Τ. αλλά και το Αγρίνιο.)  και τα δυο αδέλφια βρέθηκαν τελικά καλά στην υγεία τους στις 9:00 το βράδυ στην περιοχή Σταυροχώρι Ευρυτανίας.

Κινητοποίηση από Πυροσβεστική και Αστυνομία για τον εντοπισμό δύο κυνηγών οι οποίοι χάθηκαν στην περιοχή του Αγίου Βλασίου στη θέση… «Κυνηγός» στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Βλασίου στα όρια με την Ευρυτανία.
Οι δύο κυνηγοί ενημέρωσαν οι ίδιοι τις Αρχές τηλεφωνικά πως έχασαν τον προσανατολισμό τους, όταν βράδιασε, ενώ το ευτυχές είναι ότι, είναι καλά στην υγεία τους. Για τις έρευνες έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με τέσσερις άνδρες και αστυνομικοί από το οικείο Α.Τ. αλλά και το Αγρίνιο.
Από ώρα σε ώρα πάντως, η περιπέτειά τους αναμένεται να λάβει αίσιο τέλος.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα