Προβάλλει δυσκολίες

Στα  σενάρια για τον επόμενο πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ  «παίζει» έντονα το όνομα του  Φώτη  Κωστούλα ως φαβορί για τη θέση αυτή, όμως ο ίδιος θέτει ζήτημα έλλειψης χρόνου απ’ τη πλευρά του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το αποκλείει εντελώς.
 
Δεδομένη  θεωρείται η αλλαγή στην προεδρεία και η  αντικατάσταση του Γιώργου Μποροβήλου στις 18 Ιουλίου κι ο Φώτης Κωστούλας αποτελεί πρόσωπο το οποίο κοστολογείται ότι αποδέχονται πολλές ομάδες.  Λέγεται ότι θα τον στηρίξουν η ΑΕΚ, με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, όσο κι άλλες μικρομεσαίες ομάδες. Υπάρχει και η πλευρά του Ολυμπιακού που ίσως  να προτείνει  δικό της  πρόσωπο, κάτι που για την ώρα δεν έχει συμβεί, όμως παράλληλα δεν έχει «πάτημα» να μην αποδεχθεί μια υποψηφιότητα του μεγαλομετόχου του Παναιτωλικού.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομα του Φώτη Κωστούλα για πρόεδρος  της Σούπερ Λιγκ  και ο ίδιος δεν δείχνει ιδιαίτερα πρόθυμος στην δημόσια τοποθέτησή  του. Άλλωστε γνωρίζει πολύ καλά  πως ενίοτε σε τέτοιες διαδικασίες ορισμένα ονόματα  «πέφτουν» για παραπλάνηση ή για να φθαρούν, ώστε τελευταία στιγμή να αναδειχθεί εκείνο που επιδιώκουν όσοι κινούν «νήματα». Έτσι ενώ δηλώνει ότι υπάρχουν δυσκολίες, διότι έχει  ελάχιστο χρόνο, ουσιαστικά  δεν απορρίπτει την προοπτική. Είναι σαφές πως δεν θα ήθελε να φανεί ως άμεσα ενδιαφερόμενος και τελικά η προεδρεία να καταλήξει σε άλλα χέρια, διότι κάτι τέτοιο θα καθιστούσε μια προσωπική ήττα που μόνο χρήσιμη δεν θα ήταν.
Ουδείς γνωρίζει- πλην του ιδίου- εάν θα συνέχιζε να επικαλείται δυσκολίες σε περίπτωση που διατυπώνονταν  δημόσια μια καθολική εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Προς το παρόν δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena 87.4: «Υπάρχουν κάποιοι που αναφέρουν το όνομά μου για την προεδρεία της Λίγκας. Με τιμά αυτό, αλλά υπάρχουν δυσκολίες, έχω ελάχιστο χρόνο λόγω της δουλειάς μου». Για το μέλλον της Λίγκας, είπε : «Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε βήμα βήμα να κάνουμε πράγματα προς τη σωστή κατεύθυνση για το ποδόσφαιρό μας. Έχουμε υπογράψει όλοι ότι δε θα συνεχίσουμε αν συνεχίσει η ίδια κατάσταση και για το οικονομικό, αλλά και για τη διαιτησία που αδικεί κατάφωρα εμάς τις μικρότερες ομάδες. Εμείς οι μικροί υποφέρουμε. Ξεκινάμε και λέμε αν χάσουμε λιγότερα από 600.000 θα είναι άθλος. Άρα πρέπει να γίνει κάτι…». 
Σίγουρα τις επόμενες μέρες στις διαβουλεύσεις μεταξύ   των Παραγόντων των ομάδων θα διατηρηθεί το θέμα,  για την προεδρεία της Λίγκας και τον Κωστούλα …
Υπογραφή  Κουτρομάνου
Ανανέωσε στον Παναιτωλικό, όπως ήταν αναμενόμενο,   ο Δημήτρης Κουτρομάνος  αποδεχόμενος την μείωση αμοιβών που του προτάθηκε. Έτσι   θα αγωνιστεί για 6η συνεχόμενη σεζόν  και 7η συνολικά στους κυανοκίτρινους.
Η  ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναφέρει:
Ο Δημήτρης Κουτρομάνος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό και παραμένει μέλος της ομάδας μας για 6η συνεχόμενη (και 7η συνολικά) σεζόν. Άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στον Παναιτωλικό (2004-2005) και μεταγράφηκε στην ΑΕΚ. Επέστρεψε το καλοκαίρι του 2011 και έκτοτε προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Παναιτωλικό. Ο Αγρινιώτης ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου δήλωσε:
«Είμαι χαρούμενος που παραμένω για ακόμα μια χρονιά στην οικογένεια του Παναιτωλικού. Ευχαριστώ τον κ. Κωστούλα, τη διοίκηση και τον προπονητή μου, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Είμαι αισιόδοξος για τη νέα σεζόν και νομίζω ότι με τη δουλειά που αρχίσαμε, τη διαρκή προσπάθεια που καταβάλλουμε, θα πετύχουμε τους στόχους μας και θα δώσουμε χαρά στον κόσμο του Παναιτωλικού».
papaioannou