Πάτρα: Νεαροί στήνουν οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων – Προπηλακίζουν άνδρες οδηγούς – «Ερωτοτροπούν» με τις γυναίκες

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει σε συνοικία της Οβρυάς Πατρών και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη – Αγίων Θεοδώρων και Ειρήνης και Φιλίας.

Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων στο tempo24.gr, ομάδα νεαρών ατόμων, τις τελευταίες ημέρες τις νυχτερινές ώρες μέχρι και νωρίς το πρωί, τοποθετούν κάδους απορριμμάτων στο σημείο, κλείνοντας τον δρόμο εμποδίζοντας τη διέλευση από το σημείο στους διερχόμενους οδηγούς.

Στο πρωτοφανές γεγονός έρχεται να προστεθεί και το θράσσος που επιδεικνύουν όταν κάποιος περαστικός διαμαρτυρηθεί. Σύμφωνα με μαρτυρίες στο tempo24.gr, επιτίθονται λεκτικά στους άνδρες οδηγούς, ενώ στις γυναίκες δεν διστάζουν να κάνουν άσεμνες χειρονομιές.

Προσφάτως μάλιστα παρολίγον να σημειωθεί σοβαρό επεισοδιο. Διερχόμενος οδηγός γύρω στις 5 το πρωί κατευθυνόμενος στην εργασία του, έφτασε στο σημείο, οι νεαροί όμως αρνούνταν να απομακρύνουν τους κάδους και να «ανοίξουν» δρόμο. Ο άνδρας τότε κατέβηκε από το αυτοκίνητο του για να τους ζητήσει το λόγο και ευτυχώς η «παρέα» τράπηκε σε φυγή.

Σε αυτό το περιστατικό έρχεται να προστεθεί και αυτό που συνέβη σήμερα νωρίς το πρωί, όπου  λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας, που εκτελεί δρομολόγιο στη γραμμή 8, εγκλωβίστηκε στο σημείο, καθώς οι νεαροί «τσιφλικάδες» δεν του επέτρεπαν την διέλευση, ενώ νεαρή υπάλληλος αρτοποίειου προκειμένου σήμερα να φτάσει εγκαίρα και χωρίς να «πέσει» επάνω στη «συμμορία», προτίμησε άλλη διαδρομή!

Για την παράνομη δράση των νεαρών, σύμφωνα με τους κατοίκους έχει ενημερωθεί η τοπική ΕΛ.ΑΣ.