Πάτρα:Ημίγυμνη γυναίκα καλούσε σε βοήθεια-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας και μία προσαγωγή (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΡΟΜΑ

Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας το απόγευμα της Τρίτης στην οδό Μπενιζέλου Ρούφου (και Σωσιπάτρου) όταν γυναίκα ρομά βρέθηκε εκτός εαυτού στο έδαφος.

Η γυναίκα καλούσε σε βοήθεια, ωστόσο  μέχρι στιγμής είναι άγνωστοι οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση. Γύρω της βρέθηκαν και άλλοι ρομά που διαμένουν στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν αμέσως στην περιοχή, προσπάθησαν να την ηρεμήσουν και με τη συνδρομή κάποιων γυναικών και άλλων ρομά της  φόρεσαν ζακέτα γιατί κάτω από την άσχημη κατάσταση που βρισκόταν είχε σκίσει τα ρούχα της.

Την ίδια ώρα, άνδρας που κατά δήλωσή του  είναι σύζυγός της, επιτέθηκε φραστικά στους αστυνομικούς τους οποίους απειλούσε γεγονός που προκάλεσε την προσαγωγή του αστυ οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Τελικά την γυναία παρέλαβε ασθενοφόρο και την μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Κάτοικοι της περιοχής επεσήμαιναν στο tempo24.gr οτι η κατάσταση στην περιοχή, όπου σημειωτέον διαμένει πολυπληθής αριθμός ρομά, είναι εκρηκτική. Σημείωναν δε οτι τα επεισόδια ανάμεσά είναι πυκνά και μάλιστα λίγες ώ ρες νωρίτερα είχε χρειαστεί εκ νέου η επέμβαση της Αστυνομίας με την προσαγωγή ανηλίκου υπό την επήρρεια αλκοόλ στο Αστυνομικό Τμήμα.