Ναύπακτος: «Στα κάγκελα» οι Αστυνομικοί για την αποδυνάμωση του Αστυνομικού Τμήματος (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ναύπακτος: «Στα κάγκελα» οι Αστυνομικοί για την αποδυνάμωση του Αστυνομικού Τμήματος

 

Τ.Λουκόπουλος:Η αποδυνάμωση του Α.Τ. Ναυπάκτου,κύρια αιτία της αύξησης της παραβατικότητας στην περιοχή μας

Το Nafpaktianews μέσω της διαμαρτυρίας των αστυνομικών υπαλλήλων του Α.Τ.Ναυπάκτου, αναδυκνείει το μεγάλο θέμα της αποδυνάμωσης και σταδιακής υποβάθμισης των αστρυνομικών υπηρεσιών του τοπικού αστυνομικού τμήματος προς τους πολίτες.

Τα προβλήματα σύμφωνα με τον γ.γ.της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αιτωλίας κ. Χαρ.Καραδήμα, εντοπίζονται στην μετακίνηση των αστυνομικών από την έδρα τους στην Ναύπακτο με αποτέλεσμα να υπάρχει πλημμελής άσκηση των καθηκόντων τους.

Η λύση στο πρόβλημα,είναι η σταδιακή αύξηση των οργανικών θέσεων στην Αστυνομική διεύθυνση Αιτωλίας έτσι ώστε να μπορέσουν να απελευθερωθούν και να ενισχυθούν θέσεις,αλλά και η ορθολογική διαχείριση του προσωπικού για την κάλυψη πραγματικών αναγκών

Τ.Λουκόπουλος: Ζητάμε πιο σοβαρή αστυνόμευση για το δήμο Μας

Κοντά στους αστυνομικούς βρέθηκε σήμερα και ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλος ο οποίος ανέφερε,ότι
στόχος της δημοτικής αρχής,είναι να κοινοποιήσει το θέμα στα ανώτερα κλιμάκια όπως η αστυνομική διευθυνηση Αιτωλίας,στην Περιφερειακή διεύθυνση,μέχρι και προσωπικά στον ίδιο τον υπουργό προστασίας του πολίτη κ.Τόσκα.

Η αύξηση της παραβατικότητας στην περιοχή μας  οφείλεται και στην έλλειψη αστυνομικών υπαλλήλων -συνέχισε ο κ. Λουκόπουλος- που οδηγεί μοιραία στην αύξηση της παραβατικότητας στην περιοχή.