Μια μακαρονάδα . . . αλληλεγγύης (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη «Γιορτή Μακαρονάδας» που διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου για φιλανθρωπικό σκοπό, ο  Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος «Πύργος Όλοι Μαζί», στο εστιατόριο ΑΙΓΛΗ στον Πύργο. Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και απόλαυσαν τη βραδιά που είχε γεύσεις, κέφι και χορό. Το γαστρονομικό μέρος της εκδήλωσης, όπως αναφέρει το ilialive.gr, είχε αναλάβει ο σεφ Γιώργος Τσουνάκας μαζί με πολλά μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Πελοποννήσου, όπως ο Νίκος Χρυσανθόπουλος που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς, να μαγειρέψουν πολλούς είδη μακαρονάδας για κάθε γούστο. Η βραδιά περιλάμβανε και ένα πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα από την Σχολή Χορού της Μαρίας Πολίτη «Dancing Steps» και εν συνεχεία παραδοσιακούς χορούς από τους Μωραϊτες και την χορευτική ομάδα Ανδραβίδας  «Εστία»
Όπως δήλωσε η αντιπρόεδρος του συλλόγου, Κορίνα Ζαβέα στο ilialive.gr,«… ο σύλλογός μας «Πύργος Όλοι Μαζί» κάνει αυτή την εκδήλωση με φιλανθρωπικό σκοπό. Με τα έσοδα θα αγοράσουμε τρόφιμα για άπορες οικογένειες που θα μοιραστούν τα Χριστούγεννα. Είμαστε πολύ συγκινημένοι γιατί οι δραστηριότητες του συλλόγου μας έχουν ανταπόκριση και ευχαριστούμε για αυτό τους συμπολίτες μας που μας στηρίζουν. Ο Μητροπολίτης Ηλείας μας έχει εκφράσει τις ευχαριστίες του για το φιλανθρωπικό μας έργο. Σε ένδειξη της υποστήριξής του μας έχει παραχωρήσει το δικαίωμα γραπτώς να επισκεπτόμαστε όλα τα ιδρύματα που ανήκουν στην Ι.Μ. Ηλείας. Τέλος να ευχαριστήσουμε τον Σεφ κ. Γιώργο Τσουνάκα, τον κ. Νίκο Χρυσανθόπουλο και τους αρχιμάγειρες για την παρουσία τους αφιλοκερδώς. Να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας που συντέλεσαν στην οργάνωση αυτής της εκδήλωσης».
Η βραδιά στην «Αίγλη» κύλησε ιδανικά με σημαντική συμμετοχή του κοινού που θέλησε να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και συνεισφέρει για να βοηθήσει τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων που το κλίμα για τους μη έχοντες είναι ιδιαίτερα βαρύ…

makaronada2

makaronada4

makaronada5