ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΚατσιφάρας για Σπίρτζη: Η στάση του καθενός κρίνεται

Κατσιφάρας για Σπίρτζη: Η στάση του καθενός κρίνεται

Κατσιφάρας για Σπίρτζη: Η στάση του καθενός κρίνεται

Κατσιφάρας για Σπίρτζη: Η στάση του καθενός κρίνεται

 

Αναφορικά με την μη πρόσκλησή του από το Υπουργείο στην τελετή παράδοσης του Κουβαράς – Αμφιλοχία

Κατσιφάρας για Σπίρτζη: Η στάση του καθενός κρίνεται

«Εγώ εκπροσωπώ τα συμφέροντα της Δυτικής Ελλάδας και άπαντες πρέπει να δουλεύουμε για τον ίδιο σκοπό»

 

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας αναφορικά με τη μη πρόσκλησή του από το Υπουργείο Υποδομών, στην προχθεσινή εκδήλωση παράδοσης των 26 χλμ του τμήματος της Ιόνιας Οδού Κουβαράς – Αμφιλοχία. Η απουσία εκπροσώπων της Περιφέρειας (απουσίαζε και η Χριστίνα Σταρακά) προκάλεσε αρχικά απορίες και αίσθηση, ωστόσο όπως έγινε γνωστό αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ουδέποτε έλαβαν πρόσκληση από τους διοργανωτές, προφανώς γιατί οι σχέσεις των δύο ανδρών (Κατσιφάρα – Σπίρτζη) τελευταία είναι διαταραγμένες με αφορμή τοποθέτηση του Περιφερειάρχη στο facebook για το Πάτρα – Πύργος. Εξάλλου, προ μηνός περίπου, κατά την παρουσία του στην Κλόκοβα, ο Χρήστος Σπίρτζης έκανε λόγο για επικοινωνιακά παιχνίδια από πλευράς Περιφέρειας. Μάλιστα την Τρίτη το απόγευμα, η Περιφέρεια έδωσε στη δημοσιότητα πρωτοβουλίες που έλαβε για την Ιόνια Οδό από το 2007 μέχρι σήμερα.

Ο Απόστολος Κατσιφάρας μίλησε για το θέμα στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8»

δίνοντας την δική του εκδοχή. «Την ευθύνη της εκδήλωσης είχε το Υπουργείο. Για να είμαι ειλικρινής δεν με πείραξε. Εξάλλου οι Περιφερειακές Αρχές, είμαστε κρίκοι του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και όχι υπηρεσίες. Η στάση του καθενός κρίνεται. Εγώ εκπροσωπώ τα συμφέροντα της Δυτικής Ελλάδας και άπαντες πρέπει να δουλεύουμε για τον ίδιο σκοπό. Αυτό είναι το βασικό. Η συνεργασία μου με τον κ. Σπίρτζη θα συνεχιστεί κανονικά, καθώς υπάρχουν αρκετά μεγάλα και ανοιχτά θέματα για την περιοχή που χρίζουν συνεργασίας» σημείωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Πάντως μπορεί όπως δήλωσε να μην ενοχλήθηκε για το γεγονός ότι, δεν προσκλήθηκε ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε έντονη δυσφορία. Αυτό που με ενδιαφέρον αναμένεται, είναι πως θα βαδίσει, ή αν προτιμάται πως θα εξελιχθεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές, μετά από όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους το τελευταίο διάστημα. Τα έργα πάντως και η ανάπτυξη δεν μπορούν να περιμένουν, ούτε ανάμεσά τους χωρούν έριδες και αντιπαλότητες…

 

Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα “Συνείδηση”  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε:

Υποτροφίες από την Ένωση Αγρινίου 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr