Καταγγέλλει εμπρησμό στο κλειστό της Περιβόλας ο Απόλλων Πατρών

Σε εμπρησμό αποδίδει ο Απόλλων Πατρών την πυρκαγιά στην κεραία κινητής τηλεφωνίας στη σκεπή του κλειστού γηπέδου της Περιβόλας αφήνοντας αιχμές για ηθικούς αυτουργούς

Κάθε άλλο παρά τυχαίο θεωρούν στον Απόλλωνα Πατρών το περιστατικό με την πυρκαγιά στην κεραία κινητής τηλεφωνίας στη σκεπή του κλειστού γηπέδου της Περιβόλας, που ευτυχώς κατασβέστηκε γρήγορα και δεν επεκτάθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Με ανακοίνωσή τους, οι Αχαιοί κάνουν λόγο για άγνωστους δράστες, αλλά και ηθικούς αυτουργούς.

Η ανακοίνωση:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλωνα αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και να συγχαρεί και δημόσια τους επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, καθώς και τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την άμεση επέμβασή τους, τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο περιστατικό της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην κεραία κινητής τηλεφωνίας, στη σκεπή του κλειστού γηπέδου της Περιβόλας.

Η έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων απέτρεψε τον κίνδυνο επέκτασης της πυρκαγιάς, η οποία λόγω και των εύφλεκτων υλικών απείλησε το σύνολο των γηπεδικών εγκαταστάσεων (κυρίου και βοηθητικού). Την ίδια ώρα, καταδικάζει απερίφραστα την εμπρηστική πρόθεση αγνώστων δραστών, ελπίζοντας πως μετά και την ολοκλήρωση του προανακριτικού έργου που έχει αναλάβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, θα εντοπιστούν και θα παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη. Άλλωστε σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις υψηλόβαθμων στελεχών της Πυροσβεστικής, η φωτιά ήταν έργο εμπρηστών πίσω από τους οποίους δεν αποκλείεται να κρύβονται και ηθικοί αυτουργοί».