Καλοκαιρινό παζάρι στο Αγρίνιο από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει καλοκαιρινό παζάρι (28/6 έως 1/7/2016) και θα βρεθεί στον πεζόδρομο της Χαρ. Τρικούπη στο Αγρίνιο, τις εξής ημέρες και ώρες!

Τρίτη  28 Ιουνίου ΩΡΕΣ 18:00 έως τις 22:00

Τετάρτη 29 Ιουνίου ΩΡΕΣ 18:00 έως τις 22:00

Πέμπτη 30 Ιουνίου ΩΡΕΣ  18:00 έως τις 22:00

Παρασκευή 1 Ιουλίου ΩΡΕΣ  18:00 έως τις 22:00

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί όλους τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τα καλοκαιρινά bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξει το δύσκολο έργο του.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού καθώς και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία καλοκαιρινών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές.

Στα καλοκαιρινά bazaars μπορείτε να βρείτε: πετσέτες θαλάσσης, κουβαδάκια, ρακέτες, στρώματα θαλάσσης, λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες), ενδοϋφασμένες πετσέτες, παιδικές μπλούζες, μπάλες, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, τετράδια, καθώς και διακοσμητικά και είδη σπιτιού.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν κάνει διακοπές αλλά συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί που έχει ανάγκη, καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο.

Για τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει ήδη και για τα χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειες που έχουν την ανάγκη μας, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πρέπει να συνεχίσει. Μόνο με τη δική σας βοήθεια θα μπορέσει!

Περισσότερες πληροφορίες:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», Καλύβια Αγρινίου

Τηλ. 26410-95473 E-mail: agrinio@hamogelo.gr