Και τώρα ο ΠΑΣ

Και τώρα ο ΠΑΣ

mpetinos

Ο Παναιτωλικός αφήνει πίσω το παιχνίδι με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδος και επικεντρώνεται στον αγώνα της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά τις δύο ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη θέλουν μπροστά στο κοινό τους να επιστρέψουν στα «τρίποντα».

Ερωτηματικό παραμένει η παρουσία του Μουνιός στην αποστολή, ενώ δεδομένη είναι η συμμετοχή των Κούσα και Πάουλο που έμειναν εκτός στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Πιθανή είναι η επιστροφή του Γιώργου Μύγα, ενώ στην ενδεκάδα είναι πιθανές οι αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με το Λεβαδειακό.

Κλειστό το πέταλο, έρχεται το σκέπαστρο

Οι Θύρες 6 και 7 στο πέταλο του γηπέδου του Παναιτωλικού θα μείνουν κλειστές στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ λόγω της τοποθέτησης του στεγάστρου. Οι Θύρες του πέταλου θα παραμείνουν κλειστές μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών και οι φίλαθλοι που έχουν διαρκείας στις συγκεκριμένες θύρες θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 5 του γηπέδου.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού αναφέρει:

Οι προσπάθειες του προέδρου μας Φώτη Κωστούλα, που άρχισαν το 2005, για την ανακαίνιση του γηπέδου Παναιτωλικού, συνεχίζονται. Με στόχο η ιστορική έδρα της ομάδας μας να γίνει ένα σύγχρονο, ασφαλές και λειτουργικό γήπεδο, που προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες σε όλους όσοι το χρησιμοποιούν.

Για διάφορους λόγους δεν κατέστη δυνατή η ολοκλήρωση των έργων στη δυτική κερκίδα που κατασκευάστηκε το 2010, με την τοποθέτηση σκέπαστρου που από τότε είχε προγραμματιστεί. Τα όποια εμπόδια ξεπεράστηκαν και σήμερα επαναρχίζουν οι εργασίες για να τοποθετηθεί το σκέπαστρο και να παραδοθεί σύντομα στους φιλάθλους μας ολοκληρωμένο και αυτό το τμήμα.

Λόγω των εργασιών από τον αγώνα της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έως την ολοκλήρωσή τους, οι Θύρες 6 και 7 δεν θα λειτουργήσουν.

Ενημερώνουμε τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στις Θύρες 6 και 7, ότι προσωρινά θα φιλοξενηθούν σε συγκεκριμένες θέσεις στη ΘΥΡΑ 5 της μικρής κερκίδας, χρησιμοποιώντας την κάρτα τους. Σύντομα θα επιστρέψουν στη θέση τους στο στεγασμένο πέταλο!

Ερωτηματικό ο Ακόστα για τον Πετράκη

Η παρουσία του Ακόστα είναι το μοναδικό ερωτηματικό για το Γιάννη Πετράκη. Ο μέσος του ΠΑΣ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του με τον Παναιτωλικό είναι αμφίβολη, ενώ υπολογίζεται ο Βιδάλ που μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Φωτιάδης στο Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ανανίας Φωτιάδης του συνδέσμου Σερρών θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Γεώργιος Καλφόγλου του συνδέσμου Θεσπρωτίας και Δημήτριος Γκαβέρας του συνδέσμου Αχαΐας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γεώργιος Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας και παρατηρητής ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης του συνδέσμου Καβάλας.

– Από το σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας ο Πολυχρόνης Κωσταράς θα είναι δεύτερος βοηθός στο ντέρμπι της αγωνιστικής αναμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ και ο Παναγιώτης Κασσαβέτης δεύτερος βοηθός στον αγώνα του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr