ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΗλεία: Στην Αρετή “αποκαλύπτονται” τα ναρκωτικά

Ηλεία: Στην Αρετή “αποκαλύπτονται” τα ναρκωτικά

Ηλεία: Στην Αρετή “αποκαλύπτονται” τα ναρκωτικά

Ένα από τα πιο γνωστά σημεία ελέγχου των Αστυνομικών Αρχών στην Ηλεία, είναι αυτό της διασταύρωσης Αρετής. Εκεί έχουν αποκαλυφθεί δεκάδες υποθέσεις ναρκωτικών τα τελευταία χρόνια, αλλά και άλλων παραβατικών πράξεων. Τις τελευταίες ημέρες οι άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, μέσα από τους ελέγχους τους έχουν αποκαλύψει σημαντικές περιπτώσεις. Πριν λίγες ημέρες ήταν μια σημαντική ποσότητα κοκαΐνης που είχε αγοραστή από το δράστη στην Ζάκυνθο και είχε προορισμό για διάθεση στην Αθήνα. Προχθές αποκαλύφθηκε ακόμα μια υπόθεση. Αυτή δύο ατόμων που ερχόντουσαν για εργασία στην Ηλεία, αλλά και συνελήφθησαν και η εργασία για την οποία ερχόντουσαν στο νομό, ματαιώθηκε, με αποτέλεσμα να πάρουν και άλλους “στο λαιμό” τους.

Στον τυπικό λοιπόν έλεγχο των αστυνομικών, εντοπίστηκαν τρεις συσκευασίες με χασίς βάρους 14 γραμμαρίων. Μπορεί να μην ήταν μεγάλη αλλά ήταν αρκετή για να βάλει σε μπελάδες τους δύο άντρες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο με προορισμό χωριό του Κάμπου. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στις Δικαστικές Αρχές.

Ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες έχουν εντοπιστεί και συλληφθεί στο συγκεκριμένο σημείο της ΕΟ Πατρών Πύργου, αρκετά άτομα κυρίως για περιπτώσεις ναρκωτικών, ενώ οι άνδρες της ΟΠΚΕ, πέρα από τους ελέγχους αυτούς στο πλαίσιο της προανάκρισης σε αρκετές περιπτώσεις έχουν προχωρήσει και σε ελέγχους σε άλλα σημεία – όπου μπορεί να οδηγεί μια υπόθεση – προκειμένου να εντοπίσουν δράστες και ποσότητες.

ilialive.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr