ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΕ.Κ.Αγρινίου: 24ωρη απεργία στις 24 Νοεμβρίου – Πανελλαδικό – πανεργατικό κάλεσμα από το ΠΑΜΕ

Ε.Κ.Αγρινίου: 24ωρη απεργία στις 24 Νοεμβρίου – Πανελλαδικό – πανεργατικό κάλεσμα από το ΠΑΜΕ

Ε.Κ.Αγρινίου: 24ωρη απεργία στις 24 Νοεμβρίου – Πανελλαδικό – πανεργατικό κάλεσμα από το ΠΑΜΕ

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Κ.Α. την Τρίτη 1 Νοέμβρη μετά από συζήτηση που έγινε εκτιμήθηκε ότι οι πρωτοβουλίες κινητοποιήσεις του Δ.Σ. και των σωματείων που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα σε ΔΟΥ Αγρινίου – ΙΚΑ – ΔΕΗ – ΔΕΥΑΑ – ΟΑΕΔ και στο νοσοκομείο Αγρινίου για την ανάδειξη των ζητημάτων της φοροληστείας – ΕΝΦΙΑ, του κοψίματος των συντάξεων, την ανασφάλιστη εργασία και τα προβλήματα στο χώρο της υγείας, συμβάλανε στην προώθηση των θέσεων του ταξικού κινήματος για άμεσα μέτρα.

Έκρινε επίσης θετική τη δράση  που οργάνωσαν τα Δ.Σ. των σωματείων στους χώρους δουλειάς και τους κλάδους για το ζήτημα των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας με αποκορύφωμα το συλλαλητήριο στις 17 Οκτώβρη.

Εκτιμώντας το Δ.Σ. ότι η επίθεση θα ενταθεί μπροστά στη δεύτερη αξιολόγηση σε εργασιακά – ομαδικές απολύσεις – παρέμβαση στη συνδικαλιστική δράση κ.λ.π. αποφάσισε ότι χρειάζεται κλιμάκωση της πάλης και πήρε ομόφωνα απόφαση για 24ωρη απεργία για τις 24 Νοέμβρη με πανελλαδικό – πανεργατικό συντονισμό  ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ.

Είναι ο μόνος δρόμος να μπει φραγμός στην αντεργατική – αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – κουαρτέτο – εργοδοσίας.

Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε  και να περάσουμε στην αντεπίθεση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr