Δύο αδέλφια, 15 και 17 ετών, έκλεβαν μηχανάκια και πωλούσαν τα ανταλλακτικά

Μηχανάκια έκλεβαν δύο ανήλικα αδέλφια, ένας 17χρονος και ένας 15χρονος, και αφού τα πήγαιναν σε χωράφι έξω από τη Μεσσήνη, τα διέλυαν και πωλούσαν τα ανταλλακτικά.
Έπειτα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, όπως αναφέρει το Θάρροςnews.gr, εξιχνιάστηκαν 10 περιπτώσεις κλοπών δικύκλων που είχαν γίνει από τα δύο αδέλφια στην Καλαμάτα. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς.
Όπως διαπιστώθηκε, από 20.2.2016 έως 15.5.2016 έκλεψαν 6 δίκυκλες μοτοσικλέτες και 4 δίκυκλα μοτοποδήλατα. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε θαμνώδη σημείο σε αγροτική περιοχή του Δήμου Μεσσήνης βρέθηκαν διάφορα εξαρτήματα δίκυκλων οχημάτων, τα οποία, αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν.
Η δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.