ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΔυτ.Ελλάδα: Έξι μήνες αναμονή για χειρουργείο στο Νοσοκομείο του Ρίου – Θα πετάξουν τους κυβερνώντες από τη Γέφυρα

Δυτ.Ελλάδα: Έξι μήνες αναμονή για χειρουργείο στο Νοσοκομείο του Ρίου – Θα πετάξουν τους κυβερνώντες από τη Γέφυρα

Δυτ.Ελλάδα: Έξι μήνες αναμονή για χειρουργείο στο Νοσοκομείο του Ρίου – Θα πετάξουν τους κυβερνώντες από τη Γέφυρα

Το καραβάνι υγείας έρχεται στην Πάτρα την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου για να αναδείξει τα πολλά προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει η δημόσια υγεία και στη Δυτική Ελλάδα. Θα γίνει μια πορεία 12 περίπου χιλιομέτρων, από το Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, μέχρι και τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, εκεί όπου θα γίνει ένα συμβολικό χάπενινγκ, που θα έχει ως σενάριο την πτώση των κυβερνώντων στη θάλασσα.

Όπως αναφέρει στο thebest.gr o Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο ΓΚΝΠ “Άγ. Ανδρέας” Κώστας Πετρόπουλος, εργαζόμενοι από νοσοκομεία της Πάτρας, της Αχαΐας και της Ηλείας, θ΄αναδείξουν “τις ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά που αντιμετωπίζουν νοσοκομεία και κέντρα υγείας, σε ασθενοφόρα, τα προβλήματα στην άσκηση της διοίκησης στα νοσοκομεία αφού στα νοσοκομεία δεν υπάρχουν Δ.Σ. τις μετακινήσεις νοσηλευτικού προσωπικού σε θέσεις διοικητικού προσωπικού, την υποχρηματοδότηση. Θα καταγγείλουμε τις διοικήσεις και την γενικότερη πολιτική στον χώρο της υγείας”.

Η συγκέντρωση θα γίνει στις 7 το πρωί στο ΓΚΝ Άγιος Ανδρέας. Μετά θα περάσει από από όλες τις Υγειονομικές Μονάδες της πόλης (νοσοκομεία, 6η ΥΠΕ και θα καταλήξει στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Η ΠΟΕΔΗΝ έχει προκηρύξει για την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, 5ωρη Στάση Εργασίας 9:00 – 13:00 για τα Σωματεία μέλη της Πάτρας και8ωρη Στάση Εργασίας 7:00 – 15:00 για τα Σωματεία μέλη της 6ης ΥΠΕ και της Αττικής.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr