Δημοτική Αρχή Αγρινίου: «Το ψέμα», κ. Τραπεζιώτη, «έχει κοντά ποδάρια»

Η δημοτική παράταξη «Αγρινίο Ανατροπή Τώρα- πολίτες σε Δράση» υποστήριξε με σημερινή της ανακοίνωση πως  «η Δημοτική Αρχή επιβάλλει δίδακτρα στη Φιλαρμονική Αγρινίου και στο Ερασιτεχνικό Θεατρικό Τμήμα μετά από 25 χρόνια λειτουργίας». Άμεση υπήρξε η απάντηση της δημοτικής Αρχής Αγρινίου η οποία παρέθεσε  έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, απ’ το οποίο προκύπτει  ποιος «έδωσε εντολή για είσπραξη διδάκτρων ή αλλιώς κλείσιμο του τμήματος που δεν θα μας φέρνει χρήμα».

Η ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής Αγρινίου:

Με αφορμή το δελτίο Τύπου με ημερομηνία 3 Οκτωβρίου 2016, της Δημοτικής Παράταξης «Αγρίνιο Ανατροπή Τώρα- Πολίτες σε Δράση», με επικεφαλής τον κ. Δ. Τραπεζιώτη,  και προς αποκατάσταση της αλήθειας τονίζεται ότι:
Ο κ. Τραπεζιώτης καλύτερα να κατηγορήσει τον κ. Πουλάκη και όχι τη Δημοτική Αρχή.
Σας παραθέτουμε το σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, απ’ το οποίο προκύπτει σαφώς ποιος «έδωσε εντολή για είσπραξη διδάκτρων ή αλλιώς κλείσιμο του τμήματος που δεν θα μας φέρνει χρήμα».
«Το ψέμα», κ. Τραπεζιώτη, «έχει κοντά ποδάρια», όπως θα έλεγε και ο κ. Τσίπρας.
Όσον αφορά την πρόσθετη λάσπη που προσπαθεί να πετάξει στον ανεμιστήρα ο κ. Τραπεζιώτης, επαναλαμβάνεται ότι η συμμετοχή στο Φεστιβάλ του Μακάο δεν στοίχησε στο Δήμο Αγρινίου ούτε ένα ευρώ.

1-4

Εκ του Γραφείου Τύπου