ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΓιώργος Μαργαρίτης: Έχασε την ψυχραιμία του on camera! Τι συνέβη;

Γιώργος Μαργαρίτης: Έχασε την ψυχραιμία του on camera! Τι συνέβη;

Γιώργος Μαργαρίτης: Έχασε την ψυχραιμία του on camera! Τι συνέβη;

Ο Γιώργος Μαργαρίτης σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε μεταξύ άλλων για τα talent shows ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως είναι υπέρ στον γάμο των ομοφυλόφιλων. Ωστόσο ο τραγουδιστής έχασε την ψυχραιμία του όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ» τον ρωτούσε επίμονα για τον Αντώνη Ρέμο.

Θα πήγαινε κριτής σε talent show; «Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να προσφέρω κάτι γιατί εγώ τα λέω έτσι όπως πρέπει και εκεί τους λένε τι θα λένε», απάντησε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

«Δηλαδή υπάρχει περίπτωση τον Αντώνη Ρέμο, που είναι ένα τέτοιο όνομα, να του πουν τι θα πει;», ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου.

«Γιατί όχι! Τι είναι ο Αντώνης Ρέμος που δεν θα του πουν τι θα πει; Δεν κατάλαβα! Έχουμε πολύ καλούς τραγουδιστές. Όλοι είναι σπουδαίοι τραγουδιστές. Τα τραγούδια είναι αυτά που λίγο μοιάζουν. Αλλά εντάξει δεν φταίνε οι τραγουδιστές γι΄ αυτό», απάντησε ο τραγουδιστής.

«Θεωρείτε ότι τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου μοιάζουν με κάποιων άλλων;», ήταν η επόμενη ερώτηση της δημοσιογράφου. Τότε, ο Γιώργος Μαργαρίτης, εμφανώς εκνευρισμένος απάντησε: «Μην με κολλάς στον Ρέμο! Πάμε παρακάτω σε παρακαλώ πολύ! Μην με μπερδεύετε!».

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr