Ανδρες των ΜΑΤ έκαναν το τραπέζι σε 50 παιδιά άπορων οικογενειών

ΜΑΤατζήδες έστρωσαν τραπέζι για φτωχά παιδιά της Χίου και της οικογένειας της Κιβωτού του Κόσμου! Οι αστυνομικοί των τριών διμοιριών MAT που υπηρετούν στο νησί της μαστίχας έδειξαν την ευαισθησία τους, όπως αναφέρει το espresso.gr, και, αφήνοντας στην άκρη ασπίδες, κλομπ και χειροβομβίδες κρότου – λάμψης, υποδέχθηκαν στο ξενοδοχείο του νησιού  50 παιδιά από άπορες οικογένειες.

«Θέλαμε να αποδείξουμε εμπράκτως την αγάπη μας για τα παιδιά και αποφασίσαμε να προσφέρουμε τα γεύματά μας. Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση, μέσα από την οποία θέλουμε να δείξουμε ότι η ΕΛ.ΑΣ. είναι κοντά σε όσους το έχουν ανάγκη» ανέφερε ο επικεφαλής των ΥΑΤ στη Χίο, αστυνόμος Τρ. Χατζηγεωργιάδης.

Ο επικεφαλής της ομάδας εθελοντών αστυνομικών Σ. Ταχματζίδης σημείωσε: «Στόχος της ομάδας, στην οποία όλοι αστυνομικοί είναι πτυχιούχοι, είναι να κάνουμε την ασπίδα μας, ασπίδα στοργής και αγάπης! Τα παιδιά είναι η ασπίδα της κοινωνίας και η ελπίδα μας, το αύριο αυτού του τόπου. Αν η ΕΛ.ΑΣ. δεν στηρίξει τα όνειρα αυτών των παιδιών, τότε η φωτεινότητα θα γίνει σκοτάδι».