Ανάμεσα σε Φλόγα και Επισκοπή

Ο Σωτήρης Κόκκαλης τα τελευταία χρόνια αποτελεί βασικό ποδοσφαιριστή της Φλόγας Παλαιομάνινας και διατηρεί εργασιακές (όσο και προσωπικές) σχέσεις με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας, Χρήστο Κουτσομπίνα. Παράλληλα η Επισκοπή Ρεθύμνου του έχει καταθέσει πρόταση και πρέπει να επιλέξει.
Ως γνωστόν προπονητής της Κρητικής ομάδας είναι πλέον ο περσινός τεχνικός της Φλόγας, Χρήστος Βασιλείου, ο οποίος και τον υπέδειξε στην Επισκοπή.  Ο 30χρονος επιθετικός  έχει ξεκινήσει από την Δόξα Καινουρίου κι ακολούθησαν οι ομάδες:  Aπόλλων Αθηνών (Δ’ Εθνική), Αναγέννηση Σχηματαρίου (Α’ Βοιωτίας) , Σκουφάς Κομποτίου (Δ’ Εθνική), Ομηρος Νεοχωρίου (Δ’ Εθνική), Α.Ε.Μεσολογγίου (Δ’ Εθνική), Τηλυκράτης Λευκάδας (Γ’ Εθνική), Αρης Αιτωλικού (Δ’ Εθνική) και Φλόγα Παλαιομάνινας (Α΄& Β΄Αιτωλοακαρνανίας).
Από τη Ναύπακτο στην Εθνική
Στην τελική εικοσάδα της Εθνικής Παγκορασίδων προκρίθηκε η 13χρονη  αθλήτρια Βόλλεϋ της Ομόνοιας Ναυπάκτου Μαριέτα Κατσαρού-Λαβέρ. Τον  Απρίλιο συμμετείχε στο Αναπτυξιακό  πρόγραμμα της Ε.Ο.ΠΕ., στην  συγκεντρωτική προπόνηση της Πελοποννήσου υπό τη  επίβλεψη του Ομοσπονδιακού  Προπονητή, Τάκη Φλώρου,   για την συγκρότηση του Κλιμακίου Προεθνικής ομάδας Παγκορασίδων. Συμμετείχαν περίπου εξήντα παιδιά που γεννήθηκαν από το 2002 έως το 2004 και προκρίθηκαν έξι άτομα, ανάμεσά τους και η Μαριέτα Κατσαρού-Λαβέρ.
Ακολούθως πήρε μέρος στο Διακλιμακιακό Τουρνουά που έγινε στο Μουζάκι Καρδίτσας από 27 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου με περίπου άλλα εβδομήντα παιδιά- αθλητές  από όλη την Ελλάδα και  προκρίθηκαν τα είκοσι για  την Εθνική Ομάδα Παγκορασίδων, που θα συμμετάσχει άμεσα στα Βαλκανικά πρωταθλήματα και αποτελεί την μικρότερη ηλικιακά  ομάδα που έφτιαξε ποτέ το Ελληνικό Βόλλεϋ.
Δύο στη Ματαράγκα
Δύο σημαντικοί ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στον Αράκυνθο Ματαράγκας και την επόμενη σεζόν, όπου ο στόχος θα είναι ο πρωταθλητισμός. Πρόκειται για το Νώντα Μακραδήμα και τον Ακη Βδουκάκη, οι οποίοι ήρθαν σε συμφωνία με τη Διοίκηση και ανανέωσαν την  συνεργασία τους για τον επόμενο χρόνο.
«Ακυβέρνητος»  ο  ΠΑΟΚ
Στην αποχώρηση της Διοίκησης του ΠΑΟΚ Καλυβίων δεν έχει προκύψει διάδοχη κατάσταση αφού δεν υπάρχει  ενδιαφέρον από άλλα πρόσωπα να ασχοληθούν με την ομάδα. Από τα τέλη Ιουνίου καταγράφεται στασιμότητα κι ίσως αναμένουν την κίνηση του Γεράσιμου  Μπελεβώνη (από την ΠΑΕ Παναιτωλικός) να συνεχίσει, καθώς είχε αφήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο ανοιχτό, αλλά  υπό κάποιες προϋποθέσεις. Για την ώρα η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στην Β΄ΕΠΣΝΑ θεωρείται επισφαλής κι απ΄το έμψυχο υλικό  ορισμένοι  ποδοσφαιριστές αποχωρούν.