Αγρίνιο: Μικρό απορριμματοφόρο θα δώσει τη λύση σε στενούς δρόμους

Καταγγελία για απουσία κάδων από την οδό Αιτωλικής Συμπολιτείας στο Πάρκο Την απουσία κάδων απορριμμάτων από την Αιτωλικής Συμπολιτείας καταγγέλλουν στο sinidisi.gr κάτοικοι της περιοχής…

sdfsddsf

Καταγγελία για απουσία κάδων από την οδό Αιτωλικής Συμπολιτείας στο Πάρκο

Την απουσία κάδων απορριμμάτων από την Αιτωλικής Συμπολιτείας καταγγέλλουν στο sinidisi.gr κάτοικοι της περιοχής του Πάρκου.

Όπως υποστηρίζουν με επιστολή τους:

«Είναι αδιανόητο το έτος 2018 σε σχετικά κεντρικό δρόμο του Αγρινίου να μην υπάρχουν   απορριμματοφόροι κάδοι και να εξαναγκάζονται οι κάτοικοι να περπατούν πολλά μέτρα   για να βρουν κάδους. Σε όλο το μήκος της οδού Αιτωλικής Συμπολιτείας, πίσω από το  Πάρκο δεν υπάρχει ούτε ένας κάδος απορριμμάτων με την πρόφαση πως δεν μπορεί το  απορριμματοφόρο να περάσει!!!

Ας  φροντίσει  ο  Δήμος σε  συνεργασία  με την  Τροχαία επειδή ο δρόμος είναι μονής κατεύθυνσης  να  γίνει  όπως  έγινε  με την  παράλληλη  οδό  της  Αιτωλικής  Συμπολιτείας, την  οδό  Ματσούκα η  οποία  είναι  διπλής  κατεύθυνσης  και  έχουν  τοποθετηθεί  3 (τρεις)  κάδοι από την αρχή μέχρι το τέλος της οδού.

Παρακαλείτε ο κ. Δήμαρχος,  ο οποίος  για  θέματα  καθαριότητας  έχει  ευαισθησία,  να  επιληφθεί άμεσα του ζητήματος  για λόγους υγείας και πολιτισμού και  να  δοθεί  επιτέλους λύση ώστε να σταματήσει η  ταλαιπωρία  των  κατοίκων  της συγκεκριμένης  οδού!

Για αντικειμενική δυσκολία διέλευσης απορριμματοφόρου, λόγω της στενότητας του δρόμου, έκανε λόγο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρήστος Γκούντας, κληθείς να σχολιάσει την καταγγελία, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα τον τρόπο με τον οποίο θα διευθετηθεί το ζήτημα, τόσο στο συγκεκριμένο σημείο όσο και σε άλλα αντίστοιχα.

«Μετά από έλεγχο προσωπικό δικό μου με την υπηρεσία, διαπιστώσαμε παρουσία των καταγγελλόντων ότι το απορριμματοφόρο είναι απίθανό να στρίψει όταν μετά δυσκολίας στρίβει μικρό αυτοκίνητο. Οι κάδοι βρίσκονται σε απόσταση 60 μέτρων. Επισκευάζουμε ένα μικρό απορριμματοφόρο χωρητικότητας τεσσάρων κάδων το οποίο θα μπορεί να στρίψει και στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο είναι σχεδόν έτοιμο να αναλάβει δράση» σημείωσε ο κ. Γκούντας.

Αντιπεριφερειάρχης έτρεξε να βοηθήσει σε τροχαίο!