Α΄ ΕΠΣΝΑ: Κορυφή με βαθμολογική απώλεια για Παναμβρακικό, «συγκατοικούν» στη 2η θέση Ναυπακτιακός και Α.Ε.Μ.

Ο Παναμβρακικός Μπούκας έμεινε στο 0 – 0 με την Αναγέννηση στο Θέρμο, όμως παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ με 18 βαθμούς μετά την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής. Η Α.Ε. Μεσολογγίου έμεινε στο ισόπαλο 2 – 2 στο Ενωσιακό γήπεδο με τον Όμηρο και δεν κατάφερε να ανέβει στην κορυφή, ενώ απέκτησε συγκάτοικο στη2η θέση το Ναυπακτιακό που κέρδισε στο Παπαχαραλάμπειο τον Αμβρακικό Λουτρού με 3 – 2. Την τετράδα συμπληρώνει ο Νέος Θέρμιος Απόλλωνας που αναδείχτηκε ισόπαλος εκτός έδρας με τον Αμφίλοχο με σκορ 1 – 1. Η Α.Ε. Βάλτου πέτυχε σπουδαία νίκη με 2 – 0 στην Παραβόλα επί της Θύελλας, ενώ μεγάλη νίκη πέτυχε και ο Ατρόμητος Αντιρρίου με 3 – 1 επί της Φλόγας Παλαιομάνινας. Ο Απόλλων Δοκιμίου με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του αυτή τη φορά επί του Α.Ο. Χάλκειας «σκαρφάλωσε» στους 9 βαθμούς, ενώ ισόπαλη με 0 – 0 έληξε η αναμέτρηση του Άρη Αιτωλικού με τον Αχελώο Αγγελοκάστρου.

Ο Παναμβρακικός έχει 18 βαθμούς, 17 έχουν ο Ναυπακτιακός και η Α.Ε.Μ. και την τετράδα συμπληρώνει ο Νέος Θέρμιος Απόλλων με 16. Ο Όμηρος Νεοχωρίου έχει 13 βαθμούς, 12 έχει η Α.Ε. Βάλτου και 10 η Θύελλα Παραβόλας, ο Αχελώος Αγγελοκάστρου και ο Ατρόμητος Αντιρρίου. Στους 9 βαθμούς βρίσκονται ο Απόλλων Δοκιμίου, η Φλόγα Παλαιομάνινας και ο Α.Ο. Χάλκειας, ενώ ένα βαθμό λιγότερο έχουν ο Αμφίλοχος και η Αναγέννηση Θέρμου. Στην προτελευταία θέση βρίσκεται ο Αμβρακικός Λουτρού με 5 βαθμούς και τελευταίος είναι ο Άρης Αιτωλικού με 4.

Δύο προσθήκες η Θύελλα

Σε δύο μεταγραφικές προσθήκες προχώρησε η Θύελλα Παραβόλας.

Η ομάδα της Θύελλας ήρθε σε συμφωνία και απέκτησε τον τερματοφύλακα Φώτη Βασιλόπουλο που έμεινε ελεύθερος από τον Αμβρακικό Λουτρού και το Νώντα Καρασάββα από τον ΠΑΟΚ Καλυβίων.