Άρχισε το “ξήλωμα” της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου

Με τρεις μεταθέσεις ξεκίνησε η αποψίλωση της Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου που σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες. Οι τρεις πρώτοι υπάλληλοι μετατίθενται στην Δ.Ο.Υ. Αγρινίου και μάλιστα χωρίς να έχουν οι ίδιοι υποβάλλει σχετικό αίτημα. Η εντολή είναι να μετακινηθούν άμεσα, παρόλο που γενικότερα σε περιπτώσεις μεταθέσεων δίνεται ο κατάλληλος χρόνος για να κλείσουν τις εκκρεμότητές τους.

Στην περίπτωση του Μεσολογγίου όμως παρατηρείται μια πρωτοφανής βιασύνη, αν και η εν λόγω Δ.Ο.Υ.  ανήκει σε εκείνες που έχουν κάνει τους περισσοτέρους ελέγχους με καλά αποτελέσματα, ενώ βρίσκεται και στις πρώτες θέσεις σε επίπεδο εξυπηρέτησης πολιτών.

Η πρεμούρα του υπουργείου Οικονομικών να μετακινήσει άρον – άρον τους υπάλληλους δημιουργεί βάσιμες υποψίες ότι θέλει να κλείσει την Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου, πράγμα βέβαια που φημολογείται εδώ και αρκετά χρόνια. Η τοπική κοινωνία και οι φορείς πρέπει να αναλάβουν δράση προκειμένου το Μεσολόγγι να μην βρεθεί μπροστά σε μια ακόμη δυσάρεστη έκπληξη…

aixmi-news.gr

Οργή απο καταγγελίες για τις ράμπες με τα ποδήλατα στη Ναύπακτο (ΔΕΙΤΕ VIDEO)